3R Markt:

Helmond kent een lange traditie op het gebied van markten. De Helmondse zaterdagmarkt is in 2010 zelfs uitgeroepen tot beste markt van Nederland. Vanaf december 2014 organiseerde Groen4Life in samenwerking met SMO Zorgtuinderij de Bundertjes de duurzaamheidsmarkt. Deze nieuwe markt heet 3R Markt: Reduce, Re-use, Recycle. Het doel van de markt is om een breed publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met duurzame producten, activiteiten en ideeën. Tevens dient de markt als een inspirerende plek, waar informatie en kennis kunnen worden uitgewisseld.
Logo 3R Markt

Aan de 3R Markt zit telkens een thema verbonden. Het thema op de allereerste 3R Markt op 7 december 2014 was Kerst. December is natuurlijk de maand waarin food, lifestyle en samenzijn thuis horen. Elkaar ontmoeten stond centraal. De tweede 3R Markt op 5 april 2015 had als thema Pasen. De derde 3R Markt op 3 mei stond in het teken van bewegen. Deelnemers aan het fietsevenement ‘Rondje Helmond’ brachten een bezoek aan de 3R Markt. De vierde 3R Markt op 5 juli 2015 stond in het teken van de zomer. Deze Summer-edition werd druk bezocht. Ondanks de grote hitte werd er door de bezoekers volop deelgenomen aan de rondleidingen en konden kinderen genieten van het Duurzaamheidsspel.

Op dot moment organiseert Groen4Life 2 a 3 x per jaar een 3R markt. Hou onze Facebook pagina in de gaten en ook via (social )media worden de data tevens gepubliceerd.

De Helmondse 3R Markt iseen terugkerend evenement waar je kennis maakt met duurzame ondernemers, eerlijke en duurzame producten koopt of kennis opdoet in de workshops en lezingen.

De 3R Markt is voor iedereen gratis toegankelijk. Door het aanbod van een grote diversiteit aan producten, kennis en workshops hopen wij een breed publiek aan te trekken. Kom eens kijken en laat je verrassen door alle bijzondere, lekkere, inspirerende en interessante producten en activiteiten! De 3R Markt start vanaf 12.00 uur en duurt tot 16.30.
Like de facebookpagina van de 3R Markt en blijf op de hoogte: https://www.facebook.com/3Rmarkt.

Heeft u een duurzaam product, initiatief of wilt u een workshop geven op het gebied van food, wonen, energie, mobiliteit of design? Heeft u een bijzondere activiteit op het gebied van duurzaamheid? Dan bent u van harte welkom bij ons als standhouder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via
educatie@groen4life.nl of 0492-320154. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

 

Lambertushof 12
5701 NB Helmond

0492 - 77 72 53

info@groen4life.nl

KvK 51217961

facebook twitter linkedin email

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 13:00 (Woensdag en middagen op afspraak)